BALKAN TURLARINDA ŞOK FİYAT 399€!!

BALKAN TURLARINDA ŞOK FİYAT 399€!!
Ankara çıkışlı Balkanlar Turu

7 Ocak 2015 Çarşamba

Gokturk Goleti


Göktürk Göleti İstanbul

İstanbul içinde hoş ve estetik bir yeri daha sizler için tanıtıyoruz. Göktürk göleti mesire yeri gürültüden uzaklaşıp nefes alacağınız, dinlenebileceğiniz, İstanbul’un ufak bir çevresini doğa ile buluşturan Göktürk göleti, çevrenin önemli cazibe merkezlerinden biridir. Muhtemel olan şey ise Göktürk bölgesinde yerleşimin artması bu tür yerlerin varlığını daha önemli kılmaktadır. İski’nin denetimindeki bu baraj gölüne gelenlere görsel bir zenginlik sunuyor.
Gokturk-Goleti-Tabiat-Parki-01 
Peki Burada Hangi Bitki Türleri Mevcut
Üst Tabaka da; Sahil Çamı, Saplı meşe, Doğu Kayını, Karaçam, Dişbudak bulunmaktadır.  Alt tabakada ise; Akçakesme, Böğürtlen, Defne, Kocayemiş, Funda, Orman Sarmaşığı gibi türler bulunmaktadır. Ayrıca bu parkta Yaban Domuzu, Kurt, Sincap, Çakal, Tilki ve Köstebek gibi hayvan türleri de bulunmakta olduğu iddaa edilmekte. Bize soracak olursanız bu tür hayvanların orada olacağını düşünmüyoruz.
Gokturk-Goleti-Tabiat-Parki-04
Neler Yapabiliriz
Güzel ve hoş bir estetik görünümüne sahip bu yerde, doğal yaya yollarında yürüyüş yapabilir, spor ve doğa etkinliklerinden faydalanabilirsiniz.
Fotoğraf makinenizi yanınıza almayı unutmayıp martıların maviyle yeşil arasındaki maceralarını görüntüleyebilirsiniz. Buna karşılık, göletlerde yüzme ve balık avcılığının yasak olduğunu da belirtmeliyiz. Ailecek vakit geçirebileceğiniz şehrin içinde oksijene doyacağınız bu gölet,Türkiye’de sayılı olan tabiat güzelliklerimiz arasında yer almaktadır.
Gokturk-Goleti-Tabiat-Parki-02
Sadece yürüş ve resim çekmekten öte bisikletinizi alıp uzun bir yolculuğa da çıkabilirsiniz, düzgün toprak yolları ve kavşakları sizi güzel bir deneyim sunacaktır, böylece Arkadaşlarınızla beraber doğayla iç içe hızlı bir tur atmış olacaksınız. Bence yediklerinizi eritmenin en iyi yolu bu. :)
Gokturk-Goleti-Tabiat-Parki-03
Göktürk göleti Tabiat Parkı Mesire Yeri Nasıl Gidilir?
Göktürk Merkez Mh. İstanbul Caddesi – Eyüp / İstanbul
Göktürk göleti, Hasdal Kemerburgaz yoluyla ulaşılan Göktürk merkezine çok yakın. Bölge, İhsaniye yolunun hemen başlangıcında sağ tarafta yer alıyor.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

En uygun Oteller - %50ye Varan İndirim!!!

2018 ERKEN REZERVASYONU KAÇIRMAYIN

İlginizi çekebilir...

İletişim Formu

Ad

E-posta *

Mesaj *

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

bizi takip edin...

ilginizi çekebilir