BALKAN TURLARINDA ŞOK FİYAT 399€!!

BALKAN TURLARINDA ŞOK FİYAT 399€!!
Ankara çıkışlı Balkanlar Turu

9 Ocak 2015 Cuma

Bu Fotograflar İcinizi Titretecek

Yeni yılda  kış yüzünü gösterdi. Soğuğu iliklerinize kadar hissettirecek 14 beyaz fotoğraf!


Bargiel ile bulutların üzerinde

Andrzej Bargiel, Polonya ve Slovakya sınırında yer alan Kasprowy Wierch zirvesine tırmanıyor. Zirveye çıktıktan sonra inmek çok daha kolay olacak!


Bu bisikletçiye domestik aranıyor!

"Fat bike" fenomenini duymuş olmalısınız. Ne dediğimiz hakkında hiçbir fikriniz yoksa bir an önce bisiklet kanalımızı ziyaret edin. Kalın özel kış lastikleriyle buzullarda bisiklet keyfi sürmek artık mümkün! Böyle bir yerde domestik bulmak çok kolay olmazdı tahminimizce...


Buzdan harikalar yaratma atölyesi!

Stephanie Maureau, Mont Blanc'daki Mer de Glace buzulunda 'bouldering' hünerlerini gösteriyor.


Buzdan Mağara Adamı

Kaptan Mağara Adamı'na rakip geldi. Buzullar içinde oluşmuş bu mağarada keşfe çıkan buz tırmanıcısı objektiflerimize böyle takılıyor.


Buzdan rüyalar!

Kar size bazen göz yanılsaması sandığınız, gerçeküstü fotoğraflar da sunar. Buz ve ışığın yukarıdaki buz saçağında bulduğu kombinasyon, bu anlardan biri.


El yapımı buz tırmanışı

Çin'in Harbin şehrinde düzenlenen buz festivalinde ne ararsanız var. Buzdan yapılmış binalar ve heykeller festivalin en çok ilgi gören yapılarından. Madem bu kadar büyükler, niye üzerlerine tırmanmayalım?


Himalayalar'dan iyi seneler!

En güzel günbatımlarının kumsalda izlendiği söylenegelir. Tibet'te batan güneş, aynı fikirde değil. Umarız dün gece iyi eğlenmiş, yeni yıla enerji depolamışsınızdır. Gün çoktan doğdu ve önümüzde her sürprize açık koskoca bir sene var!


Himalayalar kara teslim

Kayaklarınızın uçlarının ne kadar sivri olduğunu merak mı ediyorsunuz? Andrzej Bargiel öğrenmenin çok eğlenceli olmayan bir yolunu buldu. Himalayalar'da buzdağları Bargiel gibi ustalar için harika parkurlar oluşturuyor.


İnsandan sarkıt olur mu?

Kanada'daki Bull River Kanyonu'na giden Gordon McArthur buzdan kayalıklara tırmanırken adeta doğanın bir parçası oluyor.


Kamp ateşini kim yakacak?

Nepal'deyiz. Ekim 2014, Manaslu'daki 1 numaralı kamp yaklaşık 5800 metrelik yükseklikte. Burada her şey biter ama kar asla bitmez.


Kristal berraklığında

Baykal Gölü bilinen en soğuk göllerden biri ve bu ısısını yıl genelinde koruyor. Dolayısıyla içinde herhangi bir canlı yaşamı olmaması kimseyi şaşırtmamalı. Bu sayede kristal berraklığında bir görüntü sunuyor. Tıpkı yukarıdaki gibi!


"Ortada buz var, yandan geç!"

Buz baltalarınız ve çivili ayakkabılarınız yoksa bu mavi delikten çıkmanız imkansız. Yine de insan gözlerini ayıramıyor, öyle değil mi?


Tanrılar çıldırmış olmalı!

İzlanda'daki bu şelale Godafoss adıyla biliniyor. 12 metre yüksekliği ve 30 metre genişliğiyle adayı keşfedenleri hayrete düşürmüş olmalı.


Örümcek ağı taktiğiyle tırmanış

Bu kez Norveç'teyiz. Buzu çatlatan, Pawel Karczmarczyk'in ismini telaffuz etmesi olabilir mi? Şaka bir yana usta tırmanıcı, aletlerini nasıl kullanacağını çok iyi biliyor ve buz baltası sayesinde örümcek ağı taktiğini başarıyla yerine getiriyor.















Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

En uygun Oteller - %50ye Varan İndirim!!!

2018 ERKEN REZERVASYONU KAÇIRMAYIN

İlginizi çekebilir...

İletişim Formu

Ad

E-posta *

Mesaj *

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

bizi takip edin...

ilginizi çekebilir