BALKAN TURLARINDA ŞOK FİYAT 399€!!

BALKAN TURLARINDA ŞOK FİYAT 399€!!
Ankara çıkışlı Balkanlar Turu

26 Kasım 2014 Çarşamba

Sakaryada Gezilecek Yerler

Sakarya’da Bunları Yapın

Sakarya’ya gitmeyi düşünüyorsanız ve Sakarya’ya gidince ne yapacağım diye merak ediyorsanız işte Sakarya’da yapmanız gerekenler. Sakarya’ya gidip de yapmadan dönmemeniz gereken şeyleri aşağıda sıraladık. Sakarya’da keşke bunu da yapsaydım, keşke şuraya da gitseydim demek istemiyorsanız işe size fırsat.

Sakarya Denince Akla Gelenler

Sakarya denince akla ilk gelen şeyler Sakarya Nehri, Sapanca Gölü ve ıslama Köfte başta olmak üzere Çark Caddesi, Kuzuluk Kaplıcaları, Tatangalar, Justiniana Köprüsü, Taraklı Evleri, Karasu Sahilidir. Bunların yanı sıra Sakarya’nın tarihi yerleri, yöresel lezzetleri ve antik kentleri de Sakarya’ya ayrı bir güzellik katmakta ve önem kazandırmaktadır.

İşte Sakarya’da Yapılacak Şeyler

Sakarya Maşukiye

Maşukiye
Maşukiye
Maşukiye bir belde olup aslında Kocaeli iline bağlıdır. Ama Sakarya iline de sınırı olan bu yere mutlaka gidin. Yemyeşil doğası, temiz havası ile hayran kalacağınız yerlerin başında gelen Maşukiye’de piknik yapmayı da ihmal etmeyin. Piknik yapacaksanız buradaki Kirazlıyayla’ya gidin. Piknik yaptıktan sonra yürüyüş yapmayı ve bisiklete binmeyi de ihmal etmeyin.

Sakarya Çark Caddesi

Çark Caddesi
Çark Caddesi
Sakarya’nın simgelerinden birisi olan Çark Caddesinde alışveriş yapmadan sakın dönmeyin. Çok uzun bir çarşı olan Çark Caddesinde ihtiyacınız olan herşeyi bulacaksınız. Sadece alışveriş değil, market, restoran, kafe ve daha bir çok şey. Sakarya’yı gezmek istiyorsanız önce Çark Caddesinden başlayın.

Sakarya Sapanca

Sapanca
Sapanca
Çark Caddesi gibi Sakarya’nın simgelerinden olan Sapanca Gölünde yapacak birçok aktivite bulacaksınız. En başta su sporlarının yapıldığı bu aktiviteler sayesinde farklı bir gün yaşayacaksınız. Yapılan aktivitelerden bazıları su kayağı, rüzgar sörfü ve kanodur.

Sakarya Karasu Sahili

Karasu Sahili
Karasu Sahili
Denize girmek için Sakarya’nın belkide en uygun yeri olan Karasu Sahiline gidebilirsiniz. Çok uzun bir sahil olan Karasu Sahili, Sakarya’nın özellikle sıcak yaz günlerinde en hareketli bölgesi olmakta. Yüzmek, güneşlenmek veya kumsalda yürümek için daha uygun bir yer bulamazsınız.

Sakarya’ya Gidince Yapmadan Dönmeyin

*** Sakarya Müzesini gezmeden,
Sakarya Müzesi
Sakarya Müzesi
*** Sakarya’daki tarihi mekanları görmeden,
*** Sapanca Gölüne uğramadan,
*** Kuzuluk Kaplıcasının şifalı sularına girmeden
sakın dönmeyin…

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

En uygun Oteller - %50ye Varan İndirim!!!

2018 ERKEN REZERVASYONU KAÇIRMAYIN

İlginizi çekebilir...

İletişim Formu

Ad

E-posta *

Mesaj *

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

bizi takip edin...

ilginizi çekebilir