BALKAN TURLARINDA ŞOK FİYAT 399€!!

BALKAN TURLARINDA ŞOK FİYAT 399€!!
Ankara çıkışlı Balkanlar Turu

2 Mart 2015 Pazartesi

Otel Tur Tatil Alirken Nelere dikkat edilmeli



Değerli turizm gönüllüsü;
>Seyahat Acenteniz TÜRSAB üyesi mi ? ÇokTatil, TÜRSAB 8284 belge numaralı A grubu seyahat acentesidir.
>1618 no’lu Turizm Kanununa göre zorunlu seyahat sigortanız yapılıyor mu ? ÇokTatil olarak, katılacağınız tüm konaklamalı turlarda zorunlu seyahat sigortalarınız, AIG sigorta kalitesiyle yapılıyor. 
>Rehberler, Turizm Bakanlığından Profesyonel Turist Rehberi kokartına sahip mi ? ÇokTatil olarak, katılacağınız günübirlik turlarımız dahil tüm turlarda profesyonel turist rehberi kokartına sahip, alanında uzman ve bölgelere hakim rehberler sizlere eşlik ediyor.
>Seyahat araçları, model, konfor ve donanım olarak turizm paketli mi ? ÇokTatil olarak transfer ve turlarda kullandığımız tüm araçlarımız, D2 ve B2 yetki belgelerine sahip, özel günler ve yoğun dönemler dışında genel olarak 2013 model üstü ve tüm turizm gereksinimlerini karşılayacak (sıcak-soğuk su makinesi, klima, mikrofon, televizyon, media player vs.) yüksek kaliteli araçlardır. 
>Katılacağınız turlarda, ödediğiniz tutarın dışında sizlerden ücret talep ediliyor mu ? ÇokTatil ile katılacağınız turlarda herhangi bir personel ”ekstra tur” adı altında kesinlikle sizlerden ücret talep edemez, toplayamaz.
>Tercih edeceğiniz firma alanında ne kadar etkin ? ÇokTatil olarak 2007′den bu güne, turizm gönüllülerine hizmet vermekteyiz. 
ÇokTatil ile güvendesiniz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

En uygun Oteller - %50ye Varan İndirim!!!

2018 ERKEN REZERVASYONU KAÇIRMAYIN

İlginizi çekebilir...

İletişim Formu

Ad

E-posta *

Mesaj *

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

bizi takip edin...

ilginizi çekebilir