BALKAN TURLARINDA ŞOK FİYAT 399€!!

BALKAN TURLARINDA ŞOK FİYAT 399€!!
Ankara çıkışlı Balkanlar Turu

31 Aralık 2014 Çarşamba

Bermuda Seytan Ucgeni

Bermuda Şeytan Üçgeni’nin gizemi çözüldü

Gizemli ve ilginç olan olaylar teknolojinin ilerlemesine rağmen henüz bilim adamları tarafından açıklanamıyor.




 Bermuda şeytan üçgeni ise bu gizemli olayların dünya çapında en çok bilinenlerinden bir tanesi hiç kuşkusuz.
 Bermuda şeytan üçgeni, Atlantik okyanusunda bir üçgen şeklinde olan bu alan, gemilerin ve uçakların kaybolduğu bir noktadır. Yaklaşık olarak 1000’e yakın uçak, gemi ve kaybolan insan vardır.
 Fakat asıl dikkatleri çeken olay 1945 yılında yaşanmıştır. 5 adet savaş uçağı Florida’dan havalanmış ve telsizden "nerede olduğumuzu bilmiyoruz sanırız kaybolduk" demişlerdir. Florida hava üssünden acil olarak çıkan yardım ekibi bir daha asla uçakları bulamamıştır.


 Uçakları aramaya giden yardım ekibinden bir uçak içinde 13 askeri ile kaybolunca dünya gözünü buraya çevirmiştir. Bu olaydan sonra Bermuda şeytan üçgenine giren bazı gemiler mürettebatsız bazen de hiç bulunamamıştır.
Bu bilinmez olaylar nedeni ile pek çok teori üretilmiştir. Uçakları, gemileri uzaylıların kaçırdığı başlıca teori olarak kalmıştır. Okyanus altında manyetik bir alan olduğu, kayıp Atlantis kıtasının burada olduğu bu teorilerdendir. Son olarak konuşulan şey, bölgenin zengin doğalgaz yatağı olduğudur.

Tabanın ısınması ile çeşitli gazlar eriyerek deniz yüzeyine çıkar böylece geniş bir girdap oluşur o sırada yüzeyde ne varsa vakum etkisi ile okyanusun dibine çekilir.

                    

Su yüzeyinden dağılan gazlar havaya katılır ve atmosferden daha az yoğunluğa sahip olduklarından uçaklar hem yeterli sürtünmeye sahip olamazlar hem de uçaklar motorlarda ki yanma için yeterince oksijeni alamayarak düşerler.












Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

En uygun Oteller - %50ye Varan İndirim!!!

2018 ERKEN REZERVASYONU KAÇIRMAYIN

İlginizi çekebilir...

İletişim Formu

Ad

E-posta *

Mesaj *

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

bizi takip edin...

ilginizi çekebilir