BALKAN TURLARINDA ŞOK FİYAT 399€!!

BALKAN TURLARINDA ŞOK FİYAT 399€!!
Ankara çıkışlı Balkanlar Turu

24 Aralık 2014 Çarşamba

Dunyanin En Seksi Adalari

Dünyanın en "seksi" adaları!

İşte dünyanın en "seksi" adaları...

 Beyaz kumsallar, turkuvaz bir deniz ve bir kaç palmiye cennet dediğimizde çoğunun aklına gelen resimdir. Ancak bu cennet güzelliğindeki yerlere bir kaç aktivite, gece hayatı, sımsıcak bir güneş de eklendiğinde işte o zaman muhteşem bir tatil beldesine dönüşür. İşte dünyanın en "seksi" adaları...

Bora Bora

Fransız Polonezyası'nda bulunan Bora Bora Tahiti'nin kuzeybatısındadır. Pek çok mercan resifinin bir araya gelmesiyle oluşan bu bölgede bir havaalanı da bulunmaktadır. Adaya adım atar atmaz çiçekten kolyelerle sizi karşılayan kızlar adanın en çok beğenilen yönlerindendir. Oldukça pahalı ve lüks otellere ev sahipliği yapan Bora Bora'da sezonda gecelik tek kişi fiyatı en az 670 $ civarındadır.
 İbiza

Seksi adalar seçilir de herkesin hayali olan İbiza bu listeye girmez mi! Sabahlara kadar sürek çılgın eğlenceleri, alkolün su gibi aktığı partiler ve muhteşem sahilleriyle İbiza gençlerin en çok gitmek istediği yerler arasındadır.
 Santorini

Komşumuz Yunanistan'ın partileri, eğlenceleri ve kumsallarıyla ünlü adası Santorini Avrupalı sosyetenin de duraklarından biridir. Nefes kesici manzarası, koyu mavi sularla tezat oluşturan beyaz kumsalları ve çeşitli yemek kültürüyle Santorini, kesinlikle gitmeniz gereken adalardan biri!


Tayland-Ko Samui

Tayland son zamanların seyahat trendleri arasında üst sıralarda yer almaktadır. Ko Samui adası da farklı atmosferi ve bozulmamış doğasıyla tatilcileri cezbetmektedir.

Takım adalardaki gizemli havasını korumayı başarmış olan Ko Samui, partileri, eğlenceleri ve doğa gezintileri ile binlerce turisti çekmektedir.









Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

En uygun Oteller - %50ye Varan İndirim!!!

2018 ERKEN REZERVASYONU KAÇIRMAYIN

İlginizi çekebilir...

İletişim Formu

Ad

E-posta *

Mesaj *

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

bizi takip edin...

ilginizi çekebilir