BALKAN TURLARINDA ŞOK FİYAT 399€!!

BALKAN TURLARINDA ŞOK FİYAT 399€!!
Ankara çıkışlı Balkanlar Turu

27 Aralık 2014 Cumartesi

Dunyanın en seksi otelleri

Dünyanın en seksi otelleri

Vahşi doğası, balayında içleri ısıtan atmosferi, beş yıldızlı romantizmi ile bu manzaralar karşısında büyüleneceksiniz.



Vahşi doğası, balayında içleri ısıtan atmosferi, beş yıldızlı romantizmi ile bu manzaralar karşısında büyüleneceksiniz. Çölden ormanın derinliklerine, deniz kıyısından dağlara kadar pek çok coğrafyada inşa edilmiş bu seksi oteller hayal edemeyeceğiniz güzelliklere ev sahipliği yapıyor.

 Amangari, Kanyon Point, Utah

Büyük Basin Çölü’nde Büyük Kanyon ve Zion Ulusal Parkı arasında ayın daha fazla parladığı, kurtların ulumalarının duyulduğu ve güllerin çiçek açtığı bir otel hayal edin… Kumun yarattığı sanat eserleri arasında güneşin batışını izlemek asla unutamadığınız anlardan birine dönüşecek.  34 özel suit odası bulunan bu otelde doğadan esinlenerek tasarlanan mobilyalar ruhunuzun derinliklerine hitap ediyor.

Otelde bir gece konaklama fiyatları 900 $’dan başlıyor…

 Hotel Marincanto, Positano, İtalya

Akdeniz’in hipnotize eden güzelliğine tanıklık etmeye hazır mısınız? Şeker renklerinde ve kayalıklara asılı duran bu kayalıklarda balayınız muhteşem bir tatile dönüşebilir. Akşam güneşini otel odasında balkonunuzda seyrederken İtalya’nın birbirinden değerli üzüm bağlarında üretilen şarapları yudumlamanın hazzını yaşayabilirsiniz. Deniz kenarındaki bu butik otel kendi plajına da sahip.  Akdeniz’in ılık rüzgarlarını teninizde hissetmek için müthiş bir yer İtalya…

 Les Trois Sources, Bonnieux, Fransa

Kırsal bir alanda üzüm bağlarının arasında inşa edilen bu otelde lavanta ve kiraz kokulu bir tatil sizleri bekliyor. Yüzyıllık geçmişe sahip bu çiftlik evi otelde antika eşyalarla döşenmiş odalar size tarihin kapılarını aralıyor…

Otelin gecelik konaklama fiyatı ise 120 $’dan başlıyor…

 Loi Suites, Iguazu Hotel, Arjantin

Bu otelde ağaçkakanları, şakıyan kuşları ve doğadaki daha pek çok canlıyı yakından görme fırsatı tanıyacaksınız. Sabah sizi balkonunuzu delmeye çalışan bir ağaçkakan uyandırabilir. Sarmaşıklar, orkidler, mangolar ve papayalarla kaplı bir ormanın ortasında huzuru yakalayabilirsiniz.  Rio İguazu’da inşa edilen bu otel şelalelere de 15 dakika uzaklıkta. 162 odası bulunan otelde doğal yaşama tanıklık edeceksiniz.

Studio Junior Deck Odaların tek gecelik fiyatları 230 $’dan başlıyor…











Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

En uygun Oteller - %50ye Varan İndirim!!!

2018 ERKEN REZERVASYONU KAÇIRMAYIN

İlginizi çekebilir...

İletişim Formu

Ad

E-posta *

Mesaj *

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

bizi takip edin...

ilginizi çekebilir