BALKAN TURLARINDA ŞOK FİYAT 399€!!

BALKAN TURLARINDA ŞOK FİYAT 399€!!
Ankara çıkışlı Balkanlar Turu

5 Mart 2016 Cumartesi

Ankara Cikisli Fas Kazablanka Marakes Turu




1. Gün: Fes, Fas Arap Kültürü

Açık büfe sabah kahvaltımızın ardından Fes şehrine hareket… Fes’te Attarine Medresesi, Eski Karaounie Üniversitesi, Andalous Cami’nin görülmesi… Nejarine Meydanında kahve keyfi… Fas’a özel takı, bakır ve süs eşyalarının satıldığı zanaatkârlar çarsısında alışveriş imkanı… Fes Irmağı kenarında manzara keyfi…  Arkaik tekniklerle derilerin işlendiği tarihi meydan’da kahve keyfi ve eski şehir medina’nın panaromik görülmesi…  Otelimize hareket. Arap müzikleri eşliğinde Fas yöresel lezzetlerini tadacağımız ücrete dahil akşam yemeği sonrasında konaklama otelimizde. Hotel Sofia 4*/ Fes vb.

1. Gün: UÇUŞ BİLGİLERİ

04.30 Kızılay Atatürk Bulvarı no:81 önünden Esenboğa Havalimanı'na transfer. Uçuş için gerekli bilet, bagaj ve pasaport işlemlerinin yapılması sonrasında
06.25 Ankara (ESB)-
07.35 İstanbul (IST)-
  9s35 
 
10.55 İstanbul (IST)-
14.00 Casablanca (CMN)-
*** Turumuza İstanbul'dan katılan konuklarımızı İstanbul havaalanında karşılıyoruz…

Varışımız, pasaport ve gümrük işlemleri sonrası;
Bizi bekleyen aracımızla;
Kasablanka, Franısz Kültürü: Tam gün kazablanka turunda geleneksel Fas mimarisi ile modern Fransız mimari örneklerini bir arada bulabileceğimiz Hobus sokaklarında yürüyüş ve evlerin fotoğraflanması… Fas’ın en büyük cami Hassan II Cami’sinin gezilmesi. Otelimize hareket. Akşam yemeği meşhur Kasablanka filmindeki kafenin aynısı Rick’s Cafe’de. Konaklama otelimizde. Hotel Suisse 4* / Casablanca vb.


2. Gün: Kasablanka, Marakeş Fas Kültürü

Açık büfe sabah kahvaltımızın ardından Marakeş’e hareket… Fas Kraliyet şehirlerinden Marakeş’te safranıyla ünlü Medina’da labirenti andıran dar sokaklarında yürüyüş ve fotoğraf çekimi… Her şeyi ama her şeyi bulabileceğiniz dükkân ve tezgâhlarda alışveriş. Falcıları ile ünlü Djemma El Fna Meydanı’nda kahve keyfi…  Otelimize hareket. Ücrete dâhil akşam yemeği sonrasında dileyenler Fas çadırında Chez Ali Show’da geleneksel müzisyenler, akrobatlar eşliğinde masalsı bir eğlence… Konaklama otelimizde. Hotel Diwane 4*/ Marakeş vb.

3. Gün: Marakeş, Atlas Okyanusu, Essaouira, Portekiz Kültürü 

 Açık büfe sabah kahvaltımızın ardından Cichaoua üzerinden Unesco tarafından “Dünya Mirası Kültür Mirası Listesinde yer alan Atlas okyanusu kıyısındaki Fas’ın gözde turistik mekânlarından eski Portekiz şehri Essaouira'ya hareket…  Şehrin kalesi ve balıkçı limanı’nın görülmesi… Sunduğu manzaralarla Orson Wells, Jimy Hendrix gibi bohem hayatını seçen bir çok ünlü sanatçıya ilham vermiş Medina’da daracık labirent sokaklardaki gezimizde maviye boyanmış kapı ve pencereleri ile bembeyaz evlerin fotoğraflanması ve manzara keyfi… Otelimize hareket. Ücrete dahil akşam yemeği ve konaklama otelimizde…Hotel Diwane 4*/ Marakeş vb.

4. Gün: Marakeş, Atlas Okyanusu Fas Dağ Köyleri Jeep Safari, 

Açık büfe sabah kahvaltımızın ardından 4x 4 jeeplerimiz ile karşılacağımız endemik bitki örtüsü, coğrafi oluşumları ve karlarla örtülü zirveleriyle unutulmaz manzaralarla fotoğraflamaya doyamayacağımız bizde hayranlık uyandıracak Atlas okyanusu Dağları turunda Tizintes yolunu takiben Kik platosuna varış… Mulay Brahim köyü, Tifruin ve Taddart köylerinde geleneksel Fas köy yaşantısını yakından tanık olma imkânı… Lalla Takerkust baraj gölü kenarında muhteşem manzara eşliğinde kahve keyfi… Marakeş’e dönüş… Marekeş’in tarihi sokaklarında doyasıya gezi, alışveriş imkânı ve kahve keyfi… Otelimize hareket. Ücrete dâhil akşam yemeği ve konaklama otelimizde… Hotel Diwane 4*/ Marakeş vb.

5. Gün: Fes, Fas Arap Kültürü

Açık büfe sabah kahvaltımızın ardından Fes şehrine hareket… Fes’te Attarine Medresesi, Eski Karaounie Üniversitesi, Andalous Cami’nin görülmesi… Nejarine Meydanında kahve keyfi… Fas’a özel takı, bakır ve süs eşyalarının satıldığı zanaatkârlar çarsısında alışveriş imkanı… Fes Irmağı kenarında manzara keyfi…  Arkaik tekniklerle derilerin işlendiği tarihi meydan’da kahve keyfi ve eski şehir medina’nın panaromik görülmesi…  Otelimize hareket. Arap müzikleri eşliğinde Fas yöresel lezzetlerini tadacağımız ücrete dahil akşam yemeği sonrasında konaklama otelimizde. Hotel Sofia 4*/ Fes vb.

6. Gün: Meknes Musevi Kültürü, Rabat 

Açık büfe sabah kahvaltımızın ardından Meknes’e hareket…  40 km civarında tarihi surlarla cevrili Meknes’te, Agdal sulama havuzu, Bob Mansour şehir kapısı’nın ve kentin kurucusu Molla İsmail Türbesi’nin görülmesi… El Hedim Meydanı’nda kahve keyfi… Musevi Mahallesi’nin gezilmesi… Fas’ın başkenti Rabat’a hareket…. Mohammed V Mozolesi’, Hassan Kulesi ve Kasbah Oudaia’nın panaromik görülmesi sonrasında otelimize hareket. Ücrete dâhil akşam yemeği ve konaklama otelimizde… Hotel Belere 4* / Rabat vb.

7. Gün: Tanca, Cebelitarık Boğazı

Açık büfe sabah kahvaltımızın ardından Tanca Cebelitarık boğazı’nda  Atlas Okyanusu ile Akdeniz'in birleştiği nokta Cape Spartel deniz fenerinin görülmesi ve fotoğraf çekimi… Mitolojik kahraman Herkül Mağarası’nda suların aşındırmasıyla meydana çıkan Afrika Haritası şeklindeki mağara ağzının görülmesi…  Tanca medinası( eski şehri)'nın panaromik görülmesi sonrasında otelimize hareket. Akşam yemeği ve konaklama otelimizde… Hotel Belere 4* / Rabat vb.

8. Gün: Rabat , Kasablanka, İstanbul, Ankara 

Açık büfe sabah kahvaltımızın ardından Kazablanka'nın Atlas okyanusu sahilinde bulunan Ain Diab kordonunda yürüyüş… Tezgâhlarda hediyelik eşya ve hatıra alışverişi…
UÇUŞ BİLGİLERİ:
 12.30 da Havaalanına hareket. Uçuş için gerekli bilet, bagaj ve pasaport işlemlerinin yapılması sonrasında
15.30 Kasablanka (CMN)-
22.05 İstanbul (IST)-
  7s30 
 
23.55 İstanbul (IST)-
01.00 Ankara (ESB)
Havalimanı'na varış. Bizi bekleyen aracımızla Kızılay Atatürk Bulvarı no:81 önüne hareket. Varış, vedalaşma ve gezimizin sonu.

Ücrete Dahil Hizmetler
o    THY ile Ankara-İstanbul- Kazablanka- İstanbul-Ankara uçak biletleri
o    THY Ankara-İstanbul gidiş dönüş bağlantı uçuşları ücrete dâhil
o    Kızılay’dan havaalanına havaalanından Kızılay’a transfer
o    Uçakta 20 Kg bagaj taşımacılığı
o    Havalimanı vergileri ve alan hizmetleri
o    Bölgede özel tur araçları ile tüm ulaşımlar- transferler
o    5* ve 4* yıldızlı otellerde Yarım Pansiyon 7 gece konaklama.
o    7 Sabah kahvaltısı
o    Seyahat Güvence Poliçesi(15€) ücrete dâhil
o    Ankara’dan itibaren tecrübeli Türkçe rehberlik hizmetleri
o    Bazı bölgelerde yerel rehberlik hizmetleri
o     
o    Programda yazan tüm çevre ve şehir turları ücrete dâhil
o    Kasablanka turu ücrete dâhil
o    Kasablanka, Marakeş Fas Kültürü turu ücrete dâhil
o    Marakeş, Atlas Okyanusu, Essaouira, Portekiz Kültürü turu ücrete dâhil
o    Marakeş, Atlas Okyanusu Fas Dağ Köyleri Jeep Safari turu ücrete dâhil
o    Fes, Fas Arap Kültürü turu ücrete dâhil
o    Meknes Musevi Kültürü turu ücrete dâhil
o    Rabat turu ücrete dâhil

o    Tanca, Cebelitarık Boğazı turu ücrete dâhil

Ücrete Dahil Olmayan Hizmetler
   Vize ücreti  (125€ ) (Yeşil Pasaporta vize yok)
   5 TL yurt dışı çıkış vergisi pulu
   Müze girişleri
   Öğle yemekleri
   İçecekler
   Kişisel harcamalar

0312 425 25 00
0545 212 19 15
0539 314 29 48
Atatürk Bulvarı No:103/12 Kızılay ANKARA  



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

En uygun Oteller - %50ye Varan İndirim!!!

2018 ERKEN REZERVASYONU KAÇIRMAYIN

İlginizi çekebilir...

İletişim Formu

Ad

E-posta *

Mesaj *

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

bizi takip edin...

ilginizi çekebilir